Followers

Saturday, 14 September 2013

Mealshake Shaklee

Hari ini nak cerita pasal Mealshakes Shaklee.. mmg menjadi fenomena bagi majoriti ibu2 di Malaysia ni. kenapa??sebabnya Mealshakes ni minuman segera yg berkhasiat...french vanila flavor.. . 'SEGERA' disini bermaksud ianya segera diserap... protien berkualiti tinggi dan mudah diserap dalam tubuh manusia dari kanak-kanak sehingga dewasa.. Jadi jangan pulak claim mealshake ni untuk kanak-kanak aja tau..org dewasa pun boleh minum ^_^

french vanila flavor..bau icecream...sedappp...

Satu canister ni kalau sorang anak je yg consume, boleh bertahan dlm 2-3bulan.. Shelf life Mealshakes juga tak lama (tempoh hayat expired) Ini utk menjamin kesegarannya.. Dan yg best lagi Mealshakes ni bukan sahaja kaya dgn protein dan kalsium.. tetapi juga kaya dgn vitamin penting terdapat dlm per serving Mealshakes .. Vitamin A, Vitamin B12, B6, Thiamin, Riboflavin, Asid Folic, Vitamin C, Vitamin E, Biotin, Vitamin D, Niacin, dan juga mineral2 penting kalsium, iodin, besi, fosforus, magnesium, selenium, chromium, molybdenum, zinc..


Memang sesuai lah utk kanak-kanak lebih-lebih lagi yg cerewet tak makan sayur buah. 


Eryna pun minum Mealshake ni...Alhamdulillah..kulit nya cantik, jarang demam, takde masalah sembelit... bijak(too smart kot..hihihi), tak overweight, pendek kata.. mmg best la.. pelaburan yg berbaloi... lagipun saya rasa harganya mampumilik.. semua org pun mampu memilikinya..

saya sabihah
Pengedar Sah Shaklee anda
COD di kawasan Kuala Terengganu, Marang
0199897010
0173740100

Thursday, 5 September 2013

GLA Complex Shaklee

GLA atau nama penuhnya Gama Linolenik Asid berfungsi menstabilkan hormon di dalam badan. Boleh diambil oleh LELAKI DAN WANITA.Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang ASLI.

  

Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid~senggugut etc.)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf